• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

FAQ

Klik op jouw naam rechts bovenin. Klik vervolgens op het tabje instellingen. Hier kun je jouw wachtwoord veranderen

Als je ingelogd bent, dan kun je direct met alle cursussen op de academy starten. Ga naar de desbetreffende cursuspagina en klik op “start cursus” om aan de slag te gaan.

In de cursus kun je onderaan elke les vragen stellen. Ik beantwoord deze altijd en op regelmatige basis.

Jazeker! Alle video’s die op onze site staan zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Kijk even bij de videospeler of die op de hoogste kwaliteit staat, of dat je internetverbinding goed is. Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze mogelijkheid, ons advies is daarom om de video’s via Chrome of Firefox te bekijken.

Deze cursus is gemaakt in een SAP IDES R/3 omgeving van het bedrijf B-Synergy (tegenwoordig Incentro). 

IDES staat voor “Internet Demonstration and Evaluation System”.

Het gebruikte thema is “Blue Crystal Theme”. 

(In de eerste les laat ik je zien hoe je dit thema indien gewenst heel eenvoudig zelf kunt instellen in jouw eigen persoonlijke SAP PM omgeving).

Jazeker! Neem even contact met mij op.

Een voorbeeld:

Meerdere cursisten willen de cursus volgen, maar niet individueel afrekenen.

In dat geval maak ik 1 verzamel factuur met daarop het totaalbedrag voor alle cursisten. Na betaling stuur ik een 100% kortingscode die de cursisten kunnen gebruiken bij het afrekenen. Op die manier kan iedere cursist een individueel account en wachtwoord aanmaken zonder te moeten afrekenen.

Geen zorgen, er is geen einddatum! Je hebt onbeperkt toegang. 

Je ontvangt automatisch het persoonlijke certificaat van deelname na het volgen van alle lessen. Mocht je niet alle lessen willen volgen, maar toch het certificaat willen ontvangen dan kan ik deze handmatig uitreiken. Een andere optie is het aanklikken van alle instructie video’s, waarna het certificaat automatisch uitgereikt zal worden.

De cursus is goed te volgen op zowel mobiel, tablet, laptop en desktop.

Probeer dus voor jezelf uit wat het beste bij jou past!

Het werkt het beste als je 2 schermen gebruikt, op 1 scherm open je de instructievideo en op het andere scherm doe je direct mee in je eigen vertrouwde SAP omgeving. 

Dat geeft helemaal niets. Je kunt elke video telkens opnieuw bekijken en de handelingen die ik voordoe op het scherm precies nadoen. Net zolang tot het in je eigen ‘systeem’ zit. Kom je er toch niet uit dan kun je een vraag stellen onder de les en ga ik je helpen.

Het zou fantastisch zijn als je een leuke review zou willen achterlaten op mijn cursus website. Daarmee help je me enorm.
 
Door na inloggen op onderstaande link te klikken kom je direct bij het review formulier:
 

Heb je vragen?

Neem contact met mij op

© 2024 I am maintenance - Powered by Maatos