• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Over mij

Over mij

Professioneel onderhoud is mijn passie en loopt als een rode draad door mijn leven. Ik ben er van jongs af aan mee bezig en heb inmiddels meer dan 10 jaar praktijkervaring op het gebied van SAP PM en maintenance- en asset management.

Mijn ervaring heb ik opgedaan bij verschillende organisaties waaronder Nedtrain, PWN, IES Asset Management, IHC SAS, BASF, PPG, Tata Steel en Sonneborn.

Sinds 2015 help ik met mijn eigen bedrijf onderhoudsorganisaties bij het structureel verbeteren van werkprocessen en de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van kritische assets. Het slimmer gebruiken van SAP PM speelt hierin een belangrijke rol, er valt vaak zoveel winst te behalen alleen je moet de handige tips & tricks even geleerd krijgen. Vandaar deze online SAP PM cursus waarin ik jou alle handige tips & tricks laat zien aan de hand van korte instructie video’s.

Bezoek ook zeker eens mijn andere website www.iammaintenance.nl, voor interessante blogs over SAP PM, maintenance engineering en asset management.

Hartelijke groet,

Justien

© 2024 I am maintenance - Powered by Maatos